All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. kepazeW

  [Plugin] Admin Esp

  Nume: Admin Esp Descriere:Detalii despre plugin/ce face: Acest plugin ajuta foarte mult la prinderea codatilor,asta daca aveti cat de cat experienta pentru ca altfel multi jucatori ti se vor parea ca folosesc wall.Mai exact adminul cand este mort sau spectator poate vedea cu ajutor unor linii unde se afla adversarii. Comenzi : - Cvar-uri: Download link: CLICK Instalare: 1. Fisierul admin_spec_esp.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: admin_spec_esp.amxx Imagini (obţional): -
 3. kepazeW

  [Harta] bhop_bdev

  Nume: bhop_bdev Mod: bhop Autor: Ice Download: click Imagini:
 4. kepazeW

  [Hartă] de_contra_csgo

  Nume: de_contra_csgo Mod: De (bomb/defuse) Autor: Verducss Download: click Imagini:
 5. kepazeW

  [Model] Postare Harta

  Titlul topicului: [Harta]: Numele hartii Model de postare: Nume: Mod: Autor: Download: Imagini: Atentie: -Toate imaginile din topic trebuie uploadate pe site-ul https://imgur.com sau https://postimages.org -Înainte de a posta o harta, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. -Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă.
 6. SicraN

  Discuții Libere Off-Topic !

  EZ
 7. HeimDALL

  Discuții Libere Off-Topic !

  Niceeeeeee
 8. kepazeW

  CS 1.6 - Launch Options!

  Aveţi mai jos la dispoziţie o listă cu unele comenzi pentru "advanced users" necesare modificării (forţării) jocului Counter Strike 1.6 să pornească cu setările dorite. Pentru a le introduce urmaţi calea : Steam - Library - Counter Strike 1.6 (Cick dreapta) - Properties - Set Launch options. SETĂRI PENTRU MOUSE -noforcemaccel -> foloseşte acceleraţia din Windows a mouse-ului -noforcemspd -> foloseşte viteza din Windows a mouseului -noforcemparms -> foloseste setările din Windows ale butoanelor mouse-ului SETĂRI PENTRU MONITOR -w 640 -h 480 -> porneşte jocul cu rezoluţia 640x480 -w 800 -h 600 -> porneşte jocul cu rezoluţia 800x600 -w 1024 -h 768 -> porneşte jocul cu rezoluţia 1024x768 -full -> porneşte jocul în mod full-screen -windowed -> porneşte jocul într-o fereastră -freq x -> forţează monitorul să ruleze la numărul specificat de hertzi (x) Pentru monitoare CRT (cu tub): au refresh rate intre 60-100 Hz, cel mai comun fiind de 85 Hz Pentru monitoare LCD (cristale lichide): au refresh rate intre 60-75 Hz, cel mai comun fiind de 72 Hz SETĂRI VIDEO -gl -> rulează jocul în mod video OpenGL -d3d -> rulează jocul în mod video Direct3d -soft -> ruleaza jocul în mod vide0 Software ALTE SETARI -16bpp > schimbă pe 16bit -32bpp > schimbă pe 32bit -heapsize x > specifică un număr (x) de memorie folositaă -heapsize 262144 > 512 mb ram -heapsize 524288 > 1 gb ram -heapsize 1048576 > 2 gb ram -zone x > alocă un numar x de kilobiti pentru folosirea consolei -noip > opreşte folosirea UDP, care e parte din protocolul TCP/IP -noipx > opreşte folosirea protocolului IPX/SPX -nojoy > opreste suportul pentru joystick , curăţă un pic folosirea memoriei . -wavonly > opreşte folosirea sunetului "direct sound" (folositi doar daca aveţi probleme cu placa audio) -noaafonts > opreşte Anti-Aliasing , aceeaşi setare care o are şi placa video . -autoconfig > restaurează video şi setările performanţei la valorile originale. -condebug > stochează toate datele consolei în console.log -nojoy -> dezactivează suportul pentru joystick (salvează ceva memorie RAM pentru joc) Personal, folosesc următoarele comenzi, în special pentru a înlătura efectele negative ale gameplay-ului produs de ultimul update al jocului CS 1.6 pe steam:
 9. kepazeW

  Steam level şi insignele Steam

  Introducere Steam Trading Cards sunt cartonaşe virtuale colecţionabile ce pot fi obţinute prin a juca jocuri. Colecţionarea unui set de cartonaşe îţi va da o insignă (Steam Badge). Un Steam Badge normal sau foil îţi oferă 100 XP. (Cele normale se pot crafta de 5 ori, până când insigna ajunge la level 5). Când ai destulă experienţă pentru nivelul 10, îţi vei putea personaliza profilul printr-un Showcase. Vei primi un showcase din 10 in 10 nivele. Crearea unui set complet îţi va da emoticoane, imagini de fundal pentru profil şi cupoane ce pot fi folosite pentru reduceri la anumite jocuri. Screenshot & Game Collector showcases şi imagine de fundal : O listă cu jocurile care au drop la cartonaşe (click) __________________________________________________________ Cum vedem progresul insignelor? Deschidem clientul Steam, click pe numele de profil iar apoi pe Badges. Vom vedea o bară de experientă şi nivelul actual Steam, urmat de experienţa necesară până la următorul nivel. Cum ,,craftez'' un badge? Mai jos putem vedea o listă cu toate jocurile din Library la care putem colecţiona cartonaşe. (odată ce aveţi un trading card la un joc pe care nu il deţineţi, acesta va apărea în listă) Dacă aveţi toate cartonaşele unui joc, apăsaţi pe "Ready". Odată ce aţi apăsat butonul "Ready", un badge va fi ,,craftat''. După ce animaţia s-a terminat, veţi primi 3 mesaje noi pe Steam. (). După ce aţi verificat cele 3 mesaje, o listă cu toate premiile va apărea. La ce mă ajuta Levelul şi insignele? La nimic. Totul este pur şi simplu estetic. Dacă vreţi, un plus ar fi, că, la fiecare ,,craft'' la insignă primeşti un cupon de reducere ce poate fi folosit pentru a cumpăra jocuri mai ieftin
 10. ReReDeX

  [Model] Cerere moderator

  Titlul topicului: Cerere moderator: NickName Model de postare: Nume real: Varsta: De ce doresti moderator forum: ID Discord: Cunostinte IPB: Cerinte: Sa nu aveti niciun warn activ in momentul in care postati; Trebuie sa aveti minim 100 post-uri; Trebuie să cunoasteti regulamentul forumului; [Regulament forum] In cazul in care cererea dvs. a fost respinsa, aveti dreptul a reveni peste 14 zile cu o noua cerere.
 11. ReReDeX

  [Model] Postare plugin

  Titlul topicului: [Plugin]: Numele pluginului Model de postare: Nume: Descriere:Detalii despre plugin/ce face: Comenzi : Cvar-uri: Download link: Instalare: ► Fisierul nume_plugin.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting ► Fisierul nume_plugin.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins ► Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: nume_plugin.amx Atentie: -Linkul de download trebuie să fie valid.- Înainte de a posta un plugin, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva.- Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă.
 12. ReReDeX

  [Harta]: de_industro

  Nume: de_industro Mod: Clasic Autor: Sh@h Download: de_industro.zip Imagini:
 13. ReReDeX

  [Model] Postare Harta

  Titlul topicului: [Harta]: Numele hartii Model de postare: Nume: Mod: Autor: Download: Imagini: Atentie: -Toate imaginile din topic trebuie uploadate pe site-ul https://imgur.com sau https://postimages.org -Înainte de a posta o harta, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. -Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă.
 14. ReReDeX

  Regulament

  Regulament General Nu faceţi reclamă pe chat(indiferent daca e privat sau nu), în nickname, în numele, topicul ori descripţia canalului. Nu folosiţi nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare porno ori descripţii ofensatoare. Nu sunt acceptate persoanele ce poarta numele de "TeamSpeakUser" Nu folosiți un limbaj vulgar, jignitor sau de orice fel, pe un canal public ori privat. Nu puneţi muzică pe canalele publice fără acordul participanţilor şi evitaţi certurile. Pentru discuţii aprinse sau intime folosiţi un canal privat. Conectarea de pe doua sau mai mult de 2 identități (pe același ip) duce la restricționarea accesului pe TeamSpeak permanent.
 15. ReReDeX

  [Model] Reclamatie

  Titlul topicului: Reclamatie: NickName Model de postare: Nickname: Nickname reclamat: Motiv: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva reclamatului cu pricina, astfel topicul va fi inchis. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 16. ReReDeX

  [Model] Cerere canal

  Titlul topicului: Cerere canal : NickName Model de postare: Nume canal: Adăugare sub-canal(optional): Fondator pe canal: Unique ID: Atentie: Este permis doar un singur fondator pe un canal ! Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 17. ReReDeX

  [Model] Afiliere server

  Titlul topicului: Cerere afiliere: Nume.DarkBit.Ro Model de postare: Nume server: NickName detinator: Varsta: Firma la care este hostat: De cat timp este deschis: Numar de sloturi: Adresa IP: Link gametracker: DNS dorit: Contact detinator (Discord/Steam): Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): Categorii dorite:(Ex:Regulament, Cerere Accese, Cerere unban) Regulament afiliere server 1. Serverul trebuie neaparat sa fie deschis 24/24 2. Serverul trebuie sa se miste fara lag 3. Ca detinator de server nu aveti nici un drept sa faceti reclama pe NICI UN ALT SERVER. Daca intrati cu un server la noi in comunitate, si faceti reclama la el pe alte servere (nu conteaza daca sunt din comunitate sau nu), in secunda 2 veti fi dati afara din comunitate. 4. Va ocupati doar de serverul vostru si de forum, nu va bagati in discutii pe alte servere. 5. Serverul trebuie sa aiba ca nume: "AdresaDorita.DarkBit.Ro" 6. Pe server trebuie sa fie gasit un link catre comunitatea noastra. 7. Serverul trebuie sa fie hostat la o firma decenta,si nu la firma care ofera servere gratis sau de proasta calitate. 8. Se asteapta seriozitate si responsabilitate din partea detinatorului. ATENTIE: DNS-ul ales trebuie sa fie de forma AdresaDorita.DarkBit.Ro
 18. SicraN

  Discuții Libere Off-Topic !

  stfu nibba
 19. ReReDeX

  [Model] Reclamatie

  Titlul topicului: Reclamatie: NickName Model de postare: Nickname: Nickname admin: Motiv: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva adminului cu pricina, astfel topicul va fi inchis. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 20. ReReDeX

  [Model] Reclamatie

  Titlul topicului: Reclamatie: NickName Model de postare: Nickname: Nickname admin: Motiv: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva adminului cu pricina, astfel topicul va fi inchis. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 21. ReReDeX

  [Model] Reclamatie

  Titlul topicului: Reclamatie: NickName Model de postare: Nickname: Nickname admin: Motiv: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva adminului cu pricina, astfel topicul va fi inchis. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 22. ReReDeX

  [Model] Cerere UnBan

  Titlul topicului: Cerere UnBan : NickName Model de postare: Nickname: IP: SteamID: Data/Ora: Motiv: NickName Admin: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva adminului cu pricina, astfel topicul va fi inchis si nu veti primi unban. Daca banul a fost dat pe merit cererea nu va fi luata in considerare. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 23. ReReDeX

  [Model] Cerere UnBan

  Titlul topicului: Cerere UnBan : NickName Model de postare: Nickname: IP: SteamID: Data/Ora: Motiv: NickName Admin: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva adminului cu pricina, astfel topicul va fi inchis si nu veti primi unban. Daca banul a fost dat pe merit cererea nu va fi luata in considerare. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 24. ReReDeX

  [Model] Cerere UnBan

  Titlul topicului: Cerere UnBan : NickName Model de postare: Nickname: IP: SteamID: Data/Ora: Motiv: NickName Admin: Dovezi: Informatii: Atentie: Trebuie sa detineti dovezi clare impotriva adminului cu pricina, astfel topicul va fi inchis si nu veti primi unban. Daca banul a fost dat pe merit cererea nu va fi luata in considerare. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare.
 25. ReReDeX

  [Model] Cerere Slot

  Titlul topicului: Cerere Slot: NickName Model de postare: Nickname: Nume Real: Varsta: Ore jucate(Link Gametracker) Profil Steam: SteamiD Atentie: Trebuie sa aveti cel putin 5 ore jucate in timp real pe server. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare. Daca veti fi respins, nu veti mai putea depune o cerere decat peste o saptamana.
 26. ReReDeX

  [Model] Cerere Slot

  Titlul topicului: Cerere Slot: NickName Model de postare: Nickname: Nume Real: Varsta: Ore jucate(Link Gametracker) Profil Steam: SteamiD Atentie: Trebuie sa aveti cel putin 5 ore jucate in timp real pe server. Cererile care nu respecta modelul de mai sus, nu vor fi luate in considerare. Daca veti fi respins, nu veti mai putea depune o cerere decat peste o saptamana.
 1. Load more activity